Cu ce ne ocupăm

Proiectăm și realizăm
site-uri web
pentru idei, produse,
servicii sau afaceri.

Tazz Studio

Studio de creație web și design grafic.

01.

Aspecte
tehnice

Ne ocupăm de aspectelele tehnice precum înregistrarea domeniului, configurarea adreselor de e-mail asociate și certificatele SSL.

03.

Soluții complete de dezvoltare web

Indiferent de cerințele afacerii tale, suntem pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții disponibile pe piață, fie că este nevoie de crearea unui site complet nou sau de revizuirea celui existent.

02.

Configurare
și raportare

Efectuăm configurarea completă, de la găzduirea site-ului până la instrumentele de analiză pentru a măsura performanța acestuia.

04.

Securitate & stabilitate

Implementăm măsuri suplimentare de securitate pentru a garanta stabilitatea funcționării site-ului tău, un aspect deosebit de important pentru platformele Open Source.

Prioritatea nr. 1

Un site web optimizat și o echipă dedicată

În piața comercială actuală, a fi prezent în mediul online și a avea un site web optimizat și reprezentativ pentru brand-ul tău trebuie să fie o prioritate absolută pentru orice afacere. Pentru asta e necesar să ai o echipă dedicată care să lucreze ca un adevărat partener, de la conceptul inițial până la finalizarea lui.

În cifre

0

ani de experiență

Suntem activi în domeniul tehnologiei web, designului grafic și video de peste 20 ani.

0

clienți mulțumiți

Avem peste 100 de clienți care sunt mulțumiți de serviciile noastre și de colaborarea cu echipa noastră.

Prețuri

Cât costă un site web?

3 factori majori care influențează prețul unui site web

Complexitatea proiectului

Un site web cu o funcționalitate complexă, cum ar fi o platformă de comerț electronic sau un site web personalizat, va necesita mai mult timp și resurse pentru a fi dezvoltat și implementat. Prin urmare, prețul unui astfel de site va fi mai mare decât cel al unui site web simplu, cu funcții limitate.

Design-ul și experiența utilizatorului

Sunt aspecte importante pentru orice site web. Un design atractiv și un UX bine gândit pot crește timpul petrecut de utilizator pe site și conversiile, ceea ce poate fi benefic pentru afacerea ta. Un design mai elaborat și un UX personalizat vor costa mai mult decât un design simplu și generic.

Experiența dezvoltatorului

Experiența și abilitățile dezvoltatorului vor avea un impact semnificativ asupra prețului site-ului web. Dezvoltatorii cu o experiență vastă și abilități avansate pot solicita un preț mai mare pentru serviciile lor, deoarece vor fi capabili să livreze un site web de calitate superioară într-un interval de timp. Pe de altă parte, dezvoltatorii mai puțin experimentați sau juniori pot oferi servicii mai ieftine, dar pot necesita mai mult timp pentru a finaliza proiectul și pot avea limitări în ceea ce privește funcționalitatea și design-ul site-ului.

Hai să colaborăm!

Te-am
convins?