blog culinar iunie 3, 2018

zicemami.ro

Am creat și construit site-ul de tip blog zicemami.ro pentru ca deținătorul să poată împărtăși pasiunea pentru gastronomie și pentru a oferi o platformă unde să publicce articole culinare interesante și utile pentru cititori.

 

Pentru a construi acest site, am început prin alegerea unui nume potrivit și a unui stil vizual atractiv. Am dorit să avem o identitate vizuală unică și memorabilă, care să atragă și să păstreze atenția cititorilor.

 

Apoi, am creat structura site-ului, inclusiv pagini pentru diferite categorii de articole, cum ar fi rețete, sfaturi culinare, recenzii de restaurante și multe altele. Am încorporat, de asemenea, o secțiune pentru comentarii și feedback de la cititori.

 

Pentru a crea conținutul site-ului, am început prin a publica articole detaliate despre rețete și alimente, oferind fotografii și instrucțiuni pas cu pas. Am încurajat, de asemenea, colaborarea cu alți experți culinari și am publicat interviuri cu bucătari profesioniști și specialiști în domeniul alimentar.

 

Pentru a atrage cititorii, am promovat site-ul prin intermediul rețelelor sociale și prin intermediul parteneriatelor cu alte site-uri și blog-uri similare. Am creat, de asemenea, un buletin informativ săptămânal, în care am inclus cele mai noi articole și noutăți de pe site.

 

În final, site-ul de tip blog zicemami.ro a devenit o sursă importantă de informații și inspirație culinară pentru cititorii săi, iar noi suntem mândri de munca noastră și de comunitatea pe care am construit-o.

În general, site-ul de gastronomie al Dianei este un loc excelent pentru a descoperi rețete delicioase și sănătoase, pentru a învăța cum să gătești într-un mod creativ și pentru a aduce familia și prietenii împreună în jurul mesei.

Task

Pentru avea de succes, a fost important să găsim o abordare unică. Am urmărit dezvoltarea unui design atractiv și ușor de utilizat și optimizarea SEO pentru a ajuta la creșterea traficului și a vizibilității pe motoarele de căutare.

 • Strategy

  Design simplu, viteză de încărcare.

 • Design

  UX design

 • Client

  Diana Grama

 • Tags

  blog, culinar

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu