Asociație aprilie 8, 2021

srfm.ro

Am început prin a ne întâlni cu echipa lor pentru a discuta nevoile specifice, astfel încât să putem crea un site care să se potrivească cu obiectivele lor. În urma discuțiilor, am înțeles că doreau un site care să le permită să comunice cu membrii lor, să ofere informații despre evenimentele lor și să ofere resurse pentru cei care doresc să învețe mai multe despre fizica medicală.

 

Am folosit WordPress pentru a crea un site ușor de utilizat și de administrat, cu o temă personalizată pentru a se potrivi cu designul și culorile lor. Am dezvoltat și o pagină de evenimente care să permită utilizatorilor să vadă informații despre evenimentele viitoare și să se înscrie pentru a participa.

 

Am adăugat, de asemenea, o secțiune de resurse pentru a oferi informații utile despre fizica medicală, inclusiv link-uri la surse importante și materiale de învățare. În plus, am creat o secțiune privată pentru membrii Societății, care le permite să comunice între ei și să acceseze informații exclusive.

 

Am testat site-ul pentru a ne asigura că funcționează corect și am adăugat funcționalități suplimentare, cum ar fi optimizarea SEO și integrarea social media. Am colaborat strâns cu echipa Societății Române de Fizică Medicală pentru a ne asigura că site-ul corespunde nevoilor lor și a fost lansat cu succes.

Task

Am abordat construirea site-ului pentru Societatea Română de Fizică Medicală într-un mod sistematic și concentrat pe nevoile lor specifice. Am început prin a înțelege obiectivele și cerințele lor, pentru a ne asigura că site-ul va îndeplini nevoile lor și va fi util pentru membrii și utilizatorii lor.

  • Strategy

    Utilizare ușoară, feedback

  • Client

    Societatea Română de Fizică Medicală

  • Tags

    asociatie

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu