real-group.ro

In primul rand, am intalnit clientul si am discutat cu el despre nevoile si dorintele sale in ceea ce priveste site-ul. Am cules informatii importante despre afacerea sa, cum ar fi tipul de produse oferite, istoria companiei si valorile sale.

In urmatoarea etapa, am creat un plan de proiect care a inclus structura site-ului, functionalitatile si caracteristicile sale, designul si continutul. Am ales sa folosim WordPress ca platforma de lucru si am personalizat template-ul selectat pentru a se potrivi cu nevoile clientului.

Apoi, am inceput sa lucrăm la continutul site-ului web. Am creat o sectiune de prezentare a companiei, care sa cuprinda informatii despre istoria, valorile si misiunea companiei. Am adaugat si o sectiune de produse, cu fotografii si descrieri detaliate ale fiecarui produs oferit.

De asemenea, am inclus functionalitati importante, cum ar fi un formular de contact, o sectiune de recenzii si o pagina de informatii despre livrare si plata. Am asigurat ca site-ul este responsive, adica se va afisa corect pe orice dispozitiv, fie ca este un calculator, un telefon sau o tableta.

In final, am testat site-ul web pentru a ne asigura ca este functional si usor de utilizat. Am facut ajustari si am adaugat continut suplimentar, dupa cum a fost necesar.

Site-ul web este acum un instrument valoros pentru afacerea sa, ajutandu-l sa atraga clienti noi si sa isi creasca afacerea.

Task

Comunicarea cu clientul este importanta pentru a intelege exact ce isi doreste si ce asteptari are de la site-ul web.

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu