limimpex.ro

In prima etapa, am intalnit clientul si am discutat cu el despre nevoile sale si obiectivele pentru site-ul web. Am aflat mai multe informatii despre afacerea sa, produsele oferite, publicul tinta si principalele lor probleme sau intrebari.

Urmatorul pas a fost crearea unei strategii de proiect. Am dezvoltat un plan detaliat care a inclus structura site-ului, designul, continutul, functionalitatile si caracteristicile. Am ales o platforma de creare a site-urilor si am creat un template personalizat, adaptat nevoilor clientului.

Pentru continutul site-ului, am colaborat cu clientul si am creat o sectiune de prezentare a companiei, care a inclus informatii despre istoria afacerii, valorile si misiunea sa. Am creat o sectiune de produse, cu fotografii si descrieri detaliate ale fiecarui produs oferit.

De asemenea, am inclus si functionalitati importante, cum ar fi un formular de contact, o sectiune de intrebari frecvente si o pagina de informatii despre livrare si plata. Am asigurat ca site-ul este optimizat pentru motoarele de cautare si responsive, astfel incat sa se afiseze corect pe toate dispozitivele.

In timpul procesului de dezvoltare, am intampinat cateva dificultati. De exemplu, a fost nevoie sa cautam si sa integram imagini si descrieri detaliate ale produselor, care sa explice cu exactitate beneficiile si intrebuintarile lor. De asemenea, am avut nevoie sa integram formularul de contact cu sistemul de e-mailing al clientului si sa optimizam site-ul pentru viteza si performanta.

In final, am testat site-ul web pentru a ne asigura ca este functional si usor de utilizat. Am facut ajustari si am adaugat continut suplimentar, dupa cum a fost necesar.

Task

Integrarea de imagini si descrieri detaliate ale produselor, care sa explice cu exactitate beneficiile si intrebuintarile lor.

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu