lagurasobei.ro

În prima etapa, am intalnit clientul si am discutat cu el despre nevoile si obiectivele sale pentru magazinul online. Am aflat mai multe informatii despre afacerea sa, produsele oferite, publicul tinta si principalele lor probleme sau intrebari. Am decis sa construim magazinul online pe platforma WooCommerce, care este puternica si usor de utilizat.

Urmatorul pas a fost crearea unui plan detaliat care a inclus structura magazinului online, designul, continutul, functionalitatile si caracteristicile. Am colaborat cu clientul si am creat o sectiune de prezentare a companiei, care a inclus informatii despre istoria afacerii, valorile si misiunea sa. Am creat o sectiune de produse, cu fotografii si descrieri detaliate ale fiecarui produs oferit. De asemenea, am inclus si o sectiune de blog, care a ajutat la crearea de continut relevant si a atras vizitatori noi pe site.

Pentru ca magazinul online sa fie eficient, am inclus functionalitati importante, cum ar fi o functie de cautare, un cos de cumparaturi, plata online prin card bancar si posibilitatea de a selecta modalitati de livrare. Am asigurat ca magazinul online este optimizat pentru motoarele de cautare si responsive, astfel incat sa se afiseze corect pe toate dispozitivele.

Task

A fost nevoie sa realizăm si sa integram imagini si descrieri detaliate ale produselor, care sa explice cu exactitate beneficiile si caracteristicile lor.

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu