elektricon.ro

În urma discuțiilor cu clientul, am înțeles că acesta dorea un site web modern, atractiv și ușor de navigat pentru a-și prezenta produsele și serviciile companiei sale.

Primul pas a fost crearea unui plan detaliat al site-ului, împreună cu clientul. Am stabilit că site-ul va avea o pagină principală care va cuprinde o prezentare generală a companiei, precum și o listă de produse și servicii oferite. De asemenea, am decis să includem o secțiune de noutăți și evenimente, pentru a informa vizitatorii site-ului cu privire la cele mai recente informații din industrie.

Am început apoi procesul de proiectare a site-ului, ținând cont de nevoile și preferințele clientului. Am creat un design modern și atractiv, care să transmită profesionalismul și experiența companiei. De asemenea, am inclus și un sistem de căutare pentru produse, astfel încât vizitatorii să poată găsi rapid produsul de care au nevoie.

După finalizarea proiectului de design, am trecut la partea de dezvoltare a site-ului. Am utilizat cele mai recente tehnologii și framework-uri pentru a asigura că site-ul este rapid, se încarcă rapid și este compatibil cu toate dispozitivele. Am testat site-ul înainte de lansarea oficială pentru a ne asigura că toate funcțiile și paginile funcționează corespunzător.

Odată ce site-ul a fost finalizat și testat, am organizat o sesiune de instruire cu clientul pentru a-i oferi acces și pentru a-l învăța cum să administreze conținutul site-ului. Am oferit, de asemenea, asistență tehnică și de mentenanță pentru a asigura că site-ul rămâne mereu funcțional și actualizat.

În concluzie, am reușit să dezvoltăm un site web modern și atractiv pentru compania distribuitoare de tablouri și pompe electrice. Am colaborat strâns cu clientul nostru pentru a înțelege nevoile și preferințele sale și am utilizat cele mai recente tehnologii și framework-uri pentru a oferi un site web de înaltă calitate. Suntem mândri de munca noastră și suntem convinși că site-ul va fi o resursă valoroasă pentru compania noastră.

Task

Deoarece site-ul urma să includă o gamă largă de produse și servicii, am fost nevoiți să ne asigurăm că toate acestea sunt organizate într-un mod coerent și accesibil.

Vezi proiectul
Să colaborăm!

Ai un proiect asemănător?

Dacă aveți un proiect similar, vă garantăm că îl vom aborda cu profesionalism și creativitate pentru a vă oferi un site web unic și personalizat, care să vă reprezinte și să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și tehnologii în domeniu, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Nu mai stați pe gânduri și contactați-ne acum ca să discutăm despre proiectul dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată și competitivă.

Back

Lasă un comentariu